Egy reklámfelirat Goából.

 

 

 

Magyarul eredeti hamisítványok. Itt ugyanis három szintje van a hamis táskáknak. Van a "copy" (vagy fake) amely csak messziről hasonlít az eredetire, de pl. a csat már nem a márkáé, a bélés sem olyan stb. Van az "original copy", amely csak nagyon avatott szemlélőnek árulja el, hogy nem eredeti. És van az "original" ami pontosan egyezik az eredetivel. Természetesen egyre növekvő árszinten, de még ez "original" is tizedébe kerül annak amennyit ki kellene fizetni érte egy márkaboltban.

Szerző: zdyzs  2011.03.16. 13:12 2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juciutja · https://www.juciutja.blogspot.com 2011.03.17. 22:15:20

Oh, sajnos (vagy nem is annyira sajnos?) en mar lattam ilyet, meghozza Dubai ovarosi reszeben. Szegyenlem is bevallani, de erot vett rajtam a hiusag ( no meg nemi kapzsisag) es ket taskat is vettem. Azota is hasznalom oket, a legmegdobbentobb pedig, hogy kivalo minoseguek mindenki odavan ertuk.

zdyzs 2011.03.18. 12:31:28

@juciutja: Sose szégyelld!!! Én nem tudom megérteni miért lehet eladni valamit a bekerülési ár 100szorosáért, csak mert olyan név van rajta amilyen. Szerintem vigyék lejebb az áraikat, és járjanak ők is "csak" Mercedesekkel mint a "normál" gazdagok a Rollsok helyett. Nekünk is az a tapasztalatunk, hogy az "eredeti" kategória semmivel sem rosszabb mint az eredeti. Lehet, hogy ugyanaz, de nem csak az erdeti megrendelő kap belőle :-))
süti beállítások módosítása