91b2205ec6315a2a686897654215b7d7.jpg

Forrás: Yahoo news

A tegnapi újságok egyik vezető híre, hogy felújítás miatt le fogják zárni a főváros egyik legfontosabb felüljáróját. A Bikhaji Cama Place melletti kétszer három sávos felüljárón az indiaiak szerint 1,2 millió (nem elírás egymillió-kétszázezer) jármű halad át naponta. (Más források szerint 1,5 millió). Ebbe persze a riksák és a motorbiciklik is számítanak, de akkor is megdöbbentő szám. 

56771464.jpg

Forrás: Times of India

A hirtelen felújítás egyébként azért lett szükséges, mert a metróépítés miatt megrepedt a felüljáró. 

Tervek szerint fél-fél pályát le fognak zárni és a nehezebb járműveket teljesen kitiltják, azaz a felüljáró alá terelik (ahol eddig csak a kanyarodó járművek közlekedtek). Nehezíti a helyzetet, hogy a metróépítők egyik felvonulási területe pont itt van, és nagy munkagépek miatt naponta többször is le-lezárják a felüljáró alatti területet 30-40 percre. Nem tudom hogy fogja bírni a már eddig is katasztrofális helyzetben levő közlekedés Delhiben. Brutális dugók várhatók. Még a felújítást elrendelő hatóság is elismerte, nincs alternatív útvonal, nem tudják hogyan fogják megoldani a terelést.

Szerző: zdyzs  2017.01.31. 10:08 Szólj hozzá!

Címkék: Delhi Közlekedés Dugó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása