Ahogy már írtam, Delhi nagy erőkkel készül a nemzetközösségi játékokra. Óriási botrányok vannak, semmi nem készült el időben, és az eredeti költségvetés majdnem ötvenszeresét költik rá (na azért ezt még a magyar állami szektor sem tudja!). A legaranyosabb történet mégis az egyik próbaversenyen történt.

Az uszoda azon kevés helyszínek egyike, amelyik már működik. A főpróbán az ezerötszáz méteres gyorsúszás döntőjében történt az eset. Gondolom tudjátok, hogy ezen a hosszú távon az utolsó száz méter előtt csengetnek a versenyzőknek. Nos, a nagytudású indiai segéderő elszámolta magát, 1300 méternél rázta meg a csengőt. Ezért szegény úszó, aki addig vezetett, csak 1400 métert úszott és így nem is nyerhetett. Bár az indiaiak nagyon büszkék arra milyen jók matekból, ezek szerint 14-ig számolni azért már nem mindenki tud!
Szerző: zdyzs  2010.09.01. 05:20 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása