A tél elérte Észak-Indiát!

 
Itt is megjött a tél. Legalábbis tegnapelőtt minden híradás ezzel volt tele: „Winter hits North India”. A sajtó egymásra licitálva mondta/írta, megjött a tél Észak-Indiába! A legmagasabb hőmérséklet 5 fokkal alacsonyabb a megszokottnál! A TV-ben megjelentek a hordótüzek mellett melegedő emberek és a takaró-osztásról nyilatkozó segélyszervezetek. 
 
Na igen. Az éjszakai hőmérséklet lement 12 fokra. Nappal pedig csak 22 fok volt.
 
No comment.
Szerző: zdyzs  2009.11.15. 13:48 1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drindrin 2009.11.15. 15:10:33

Paco,
Mesések a képek Red Fort, Ódelhi és Safardjang Tomb. Bele gondolni is hihetetlen, hogy mennyi pénzük volt építkezni, de sokkal érdekesebb az a tény, hogy igényük volt ilyen elképzelhetetlen szép építmények és díszítések elkészítésére. Mintha ékszerészek dolgoznának kőművesként. Ha rájössz, hogy hogyan működött a gazdaság a maharadzsák idején feltététlenül oszd meg velünk…
Cs. S.
süti beállítások módosítása