Sajnos ehhez képet nem tudok csatolni illusztrációként, de muszáj leírnom. Zsuzsi által múlt hét pénteken szervezett rendezvényre az iskola büféjét üzemeltető csapat hozta a kaját és az italt, akik a főnökön kívül mind helyiek. Lelkesek, fiatalok és indiai viszonylatban egész jól tudják mit is kell tenniük.

Egy (?) apró hiányosságra azért  fény derült rögtön az este elején. Ahogy megyek körbe, ellenőrizni, hogy minden rendben ki lett-e rakva, látom, az egyik felszolgáló srác rettentően szenved a borosüveg kinyitásával. Húzta-vonta a dugóhúzót, lába közé vette az üveget, fejjel lefelé fordította (!!!), de csak nem sikerült. Pedig a legjobb dugóhúzó volt nála, az, amelyiket otthon a pincérek csak Dreko-nak hívnak (mivel voltam felszolgáló nyári munkán a Balatonon, pontosan tudom, hogy magára valamit adó pincér semmi mást nem hajlandó használni a  – olcsó,megbízható és messze a leghatékonyabb). Az indiaiak annyira nem isznak alkoholt, hogy az egész csapatban (kb 10 fő) egyetlen egy sem volt, aki tudta volna hogyan kell kinyitni egy üveg bort. Nekem kellett megtanítanom őket.
El tudnátok képzelni hazánkban egy 10 fős, 20 éves átlagéletkorú, csak fiúkból álló társaságot, ahol senki nem nyitott még ki egy üveg bort?
Szerző: zdyzs  2011.09.04. 07:47 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása