Mint volt ingatlanos, kicsit nagyobb figyelemmel kísérem az itteni ingatlanpiacot. Eddig is hanyattestem az itteni áraktól, de a múlt héten lezajlott tranzakció már-már a sci-fi kategóriába tartozik. Pedig igaz. Mumbaiban, ahol messze a lemgasabbak az árak, a képen látható épületben egy 338 m2-es lakás 1,623 milliárd (nem tévedés, egymilliárd-hatszázhuszonhárom millió!!!) forintért cserélt gazdát. Ez négyzetméterenként 4.803.550 forint. Rövid keresés után találtam egy teljes lakást a III. kerületben, amelyik ennél kevesebbért (4,5 millió forint) azonnal beköltözhető.

OK, a lakás egy duplex (azaz két emeleten van belső lépcsővel) és a mi képen nem látszik az Arab-öbölre néz, de akkor is. 4,8 millió forint négyzetméterenként???  Ez teljesen irracionális.

Szerző: zdyzs  2010.04.09. 07:34 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása