Csak eljött az utolsó nap is, hogy életem párja nincs itt. Utoljára akkor mentek ilyen lassan a napok, amikor két éve egyedül voltam itt. Azért ez most a gyerekekkel kicsit jobb volt, de nem szeretnék belőle rendszert csinálni. Nem is tudom hogyan bírják azok, akik a párjuk nélkül vannak kiküldetésben. Pedig egyáltalán nem ritka, csak nálunk a követségen ketten is vannak. Én biztosan nem tudnám elviselni, hogy hónapokon keresztül távol legyek a kedvesemtől.

A tegnapi mozgalmas nap után ma ki sem mozdultunk, úsztunk (pancsolni még mindig nem lehet, hideg a víz), főztünk, rendet raktunk és feldíszítettük a lakást egy kicsit. A gyerekek szedtek egy csomó bougenvillia virágot, azokat majd holnap reggel helyezzük el. Ennek úgyis nagy hagyománya van itt Indiában.
Nem volt egyszerű minden nap írni valamit, visszaolvasva a „műveket” nem is mindig érte meg, próbának jó volt, de ezt most abbahagyom. Megpróbálok azért sűrűn posztolni, remélem maradtok olvasni!!!
Szerző: zdyzs  2012.03.25. 19:23 3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juciutja · https://www.juciutja.blogspot.com 2012.03.28. 03:27:31

Nagyon orulok, hogy vegre teljes a csalad! El is tudom kepzelni, milyen nehez lehetett kulon... Apukam egyszer egyedul maradt velunk 2 egesz napra (7 gyerek!), ugy varta haza anyukamat mint meg soha. Amikor viszont minden gyerek taborban vagy itt-ott volt, azt mondta anyukamnak hogy inkabb kimegy a kertbe, mert nem birja ezt a gyanus csendet!:) De azert irhatnatok -ha nem is minden nap- de minden heten! En nagyon szerettem olvasni ezeket a bejegyzeseket!

zdyzs 2012.04.09. 19:12:02

@juciutja: WOW! 7 gyerek?! Akkor Ti nem a mai családmodell vagytok! :-)

Egy hétig nem voltunk, de most ígérem gyakran posztolok.
süti beállítások módosítása