Nem elírás, nem John McLaughlin koncerten voltunk sajnos, hanem Jon McLaughlin koncerten. Óriási különbség, nem a világ egyik legjobb gitárosát láttuk, hanem egy igen jó amerikai zongoristát. Lányaim tinédzserekhez méltóan lelkesedtek a 29 éves - meg kell vallani valóban jóképű – pasiért. Megállapították, külön jó, hogy nős, így biztosan nincs semmi esélyük. (Jól van na, nem kell nevetni mindenki volt fiatal valamikor!)

A koncert nagyon jó volt, a srác nagyon-nagyon-nagyon jó zongorista és a hangja is jó (itt meg lehet nézni az egyik dalát). Elmondta, legnagyobb példaképe Billy Joel, világ életében Billy Joel szeretett volna lenni. El is játszotta a „Piano Man” cimű Joel számot. Itt megértettük, Joel miért volt világsztár és McLaughlin miért nem. Bár azért ismeretlennek őt sem lehet nevezni, mert még Oscar-ra is volt jelölve az egyik általa játszott dal (azt nem ő írta) az Enchanted című Disney filmből.
Mivel ma Petinek nem volt iskola és a lányok a barátnőjükhöz mentek, délután elkezdtük megnézni a Gyűrük Ura 3. részét. Gondoltuk, most békében megnézhetjük, Zsuzsi otthon, lányok másutt. Tévedtünk. Ez valami brutálisan hosszú film, fél négykor ültünk le a TV elé és amikor el kellett indulnunk a koncertre fél hétkor, még volt belőle vagy 40 perc. Nem értem, elvileg a film 200 perces. De nekünk több volt. Igaz, volt közben egy áramszünet de az max. 5 perc lehetett. Lehet, hogy a DVD hosszabb?
Na abbahagyom, mert holnap munkanap (a 16-a helyett)
Szerző: zdyzs  2012.03.23. 20:14 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása