Végre sikerült a telefonomról letölteni a több mint egy éve ott kuksoló fényképeket. Ezt most meg is osztom veletek! A numero uno közlekedési képem Indiából:

 

Ha valakinek esetleg kicsi a monitora és nem látja mi van a képen: egy robogón az utasként utazó lány háttal (!) ülve tart az ölében egy gyerekszék-íróasztal kombót. Természetesen bukó nélkül.

Második kedvencem, amiből nagyon sokat lehet látni, öt PB gázpalack egy biciklin:

Number three az indiai emeletes busz. Megint csak azoknak akiknek kicsi a monitorjuk: Teherautó platóján a ponyva alatt kb félmagasságban egy nagyobb deszka van keresztbe szerelve, az asszonyok azon ülnek.

 

Ez itt a kötelező kép, utasok a busz tetején

  Végül egy kép az itteni iránytaxikról. Ez itt éppen 35-40 km/óra sebességegl ment előttem. Ja, természetesen bent legalább 15 ülnek.

 

Szerző: zdyzs  2010.11.23. 18:25 2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juciutja · https://www.juciutja.blogspot.com 2010.11.24. 21:40:27

hihetetlen, hogy mennyire bevállalósak, ugye? Egyszer nekünk is ajánlottak egy ilyen jóféle turista buszt. Mondanom sem kell, szaladtunk a vonathoz. Azért egyszer, de egyszer az életben kipróbálnám... Igazi bátorság próba lenne...

LErika 2010.12.16. 23:17:14

Csak azt nem értem (??) hogy másznak fel a busz tetejére? Van valami létra a buszon??
süti beállítások módosítása