Az utóbbi napokban lehűlt a levegő, ma már csak 23 fok volt napközben és az élénk szélben már nem is tűnt elégnek a hosszú ujjú ing. Jó, tudom, otthon áprilisban ilyen időben már rövidnadrág+póló a viselet. De mindez semmi ahhoz képest, amit reggel láttunk iskolába menet fél nyolc körül.( Reggelente már csak 13 fok van). Egyszer csak szembe jött  egy helyi lakost kutyát sétáltatva. A kutyán csinos kis kabát volt a hideg ellen. És ne egy szőrtelen ölebre gondoljatok. Egy labrador retriever volt, amelynek a nevéből következtetve Kanada lehet a hazája. Én Kanadára úgy emlékszem, mint ahol szó szerint az arcomra fagyott a mosoly. Ott a maximum volt 13 fok, csak éppen mínuszban. Már éppen kinevetgéltük magunkat, mikor még egy labrador retrievert láttunk meg, pont ugyanolyan, csak színben eltérő kabátkában. :-))

Szerző: zdyzs  2009.11.18. 14:33 3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erminavet · http://kotottpalya.blog.hu/ 2009.11.21. 21:25:27

A kutya alkalmazkodik a hőmérséklethez, amiben általában van (az aljszőrzete ritkul melegben), tehát egy indiai labrador akár fázhat is kicsit. Persze ettől még szerintem is túlzás ott a ruha, de egy magyarországi, lakásban tartott kutyának lehet indokolt, mégha "eredetileg" ridegebben tartott fajta is. Persze nem vagyok szakember.

ti

sosberci 2009.11.29. 22:50:31

Paco Család!

Felébredtem Csipkerózsika álmomból, regisztráltam, és életem első blog-commentjét írom.

Mindez egyszerűbb és vidámabb azután, hogy ma este a Barca lealázta a Real-t (1:0-as fölényes győzelem az El Clásicon). Ezt normál esetben nálatok néztük volna, csak zárva volt a ház, és egy szoknyás labrador elzavart.

Maradt a Rozália utca (ez új lakhelyünk), meg Szarvas, Csontos. Gyertek haza, mert így csak anti-szociálisan lehet követni a BL-t! Nincs egy hely, nincs egy hely...

Csók a Család!

Zoli

zdyzs 2009.11.30. 08:15:31

Welcome Zoli!

Gondolhatod nekem mennyire hiányzik, hogy nincs kivel meccset nézni! Sőt, még egyedül is alig lehet, mert itteni idő szerint olyan későn vannak. Még szerencse, hogy az angol első osztályban vannak délutáni meccsek, így néha a fiammal meg tudunk nézni valami érdekeset. De mondjuk egy El Clássico-nak inkább a végét lehetne elkapni egy korai keléssel....
süti beállítások módosítása