Most megtudhatjátok miért is jobb a férifaknak itt. Nos persze azon kívül, hogy ha egy nő nem az apjának tetsző férjet szeretne (értsd rangban, kasztban alatta állót) még mindid előfordul, hogy a családja megöli; a lányos családnak kell állni a teljes esküvőt és még hozományt is kell adni; az esküvő után a nő gyakorlatilag nem látja többet a szüleit, testvéreit; a fiatal asszonyt sokszor rabszolgaként kihasználja "új" családja; ha kevés volt a hozomány élete végéig az orra alá fogja dörgölni a férje. Nos ezek mind megkeserítik az itt élő nők életét. Na de mi az ami miatt igazán sokkal-sokkal jobb a férfiaknak? Hadd mutassam be röviden. Itt láthatjátok a legnagyobb bollywoodi sztárokat. Először jöjjenek a nők:

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

És ennél még tökéletesebbeket is lehet találni, néha tényleg annyira szépek a nők,  hogy az már fájó. Pedig egy két órás filmet végigphotoshoppolni még itt Indiában sem lehet.

Lássuk akkor a legnagyobb férfi sztárokat, akiket mind Khan-nak hívnak.

 

 Ő a legnagyobb sztár, Shah Rukh Khan (SRK). Hozzá képest Bradd Pitt egy ismeretlen kamaraszínész a felsőcsajági művházból. Nem viccelek, egymilliárd-kétszázmillió rajongója van.

 

 

 

 

 

 

 

Ő Salman Khan, a 2-3. legnagyobb sztár,SRK nemzise, látványosan és nyilvánosan utálják egymást.  

  

 

 

 

 

 

Ő pedig Amir Khan, aki néhány hónapig még SRK csillagát is elhomályosította. Most SRK megint nagyobb, de ki tudja mi lesz ha Amir megint kijön egy új filmmel?

  

 

 

 

Gondolom értitek mit akarok mondani. Itt a képek tényleg ezer szóval felérnek. Nem lenne fair részemről, ha SRK-ról ne tennék be egy félmeztelen képet, ez egy kicsit árnyal a mondandómon, főleg ha a képernyőtökre csak a felsőteste fér el a feje nélkül.

 

A nőkről értelemszerűen nem tudok félmeztelen képet mutatni, kínosan vigyáznak magukra, ebben a végtelenül prűd országban egy kivillanó mellbimbó azonnal véget vetne bármelyik női sztár karrierjének.

Azért, hogy ne feledjük miről is szól a poszt, még egy közös kép a két legnagyobb sztárról:

 

Szépek nem? Itt tényeg csak egy fokkal kell az ördögnél!!! Az itteni nők a belső értékekre buknak. Szabad a pálya fiúk! 

 

 

Szerző: zdyzs  2010.09.20. 19:19 6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hal1fan 2010.09.23. 14:47:57

Tisztelem az arabokat, úgy tűnik az indiai férfiak is méltók hasonló elismerésre: ők még rendet tudnak tartani a portáikon...

sibus 2010.09.23. 16:28:16

Tényleg jobb férfinak lenni! Mennyivel szebbek a nők!
Lenne egy kérdésem (kb. azóta foglakoztat amióta ott vagytok). Azóta kb. 1 éve akármit olvasok, akármit nézek mindig benne van egy kis (sok) India, és ezzel együtt valami rendkívüli rossz vagy különös.Miért van az, hogy Indiában van a legtöbb furcsa betegség? Összenőtt gyerekek, legmagasabb, legkisebb emberek, csupa szőr fiúk, lányok, háromszemű, 4 lábú és kezü emberek? (persze sokan vannak, de Kínában is)Mi oka lehet ennek? Ha esetleg tudjátok rá a választ...
Puszi
Rita

zdyzs 2010.09.26. 18:32:13

Rita! Csak tippelni tudok. Szerintem a titok nyitja a nagy számok törvényében van. Sok ember, sok születés, sok deformált gyerek. Ez valószínűleg Kínában is így van. De a társadalmi környezet egész más. Itt Indiában az ilyen gyerekeket szó szerint valamely isten vagy démon megtestesülésének hiszik (sokszor mindkettő egyszerre). Ezért nagy figyelem kíséri minden lépésket. Az itteni teljesen szabad média pedig tudosít is erről. (Más téma, de az itteninél nagyobb sajtószabadság szerintem nincs. Mert itt még nyereségesek a lapok, ezért teljesen függetlenek). Kínában gondolom inkább eltitkolják az ilyen gyerekeket, és gondolom a központilag ellenőrzött média sem siet tudósítani róluk.

De ezt semmivel nem tudom alátámasztani, csak így gondolom.

sibus 2010.09.29. 12:00:27

Tulajdonképpen igaz lehet. A sajtószabadság miatt pedig gondolom a "külföldi" sajtó meg oda jár szenzáció hajhászni :)

LErika 2010.09.29. 18:40:20

Igen, ez szerintem is logikus, a nagy számok alapján. És a sajtó az ilyenekre különösen vevő, minél furább, rondább, borzasztóbb a hír, annál jobb - sajnos...

LErika 2010.09.29. 18:42:17

Ezekből a képekből én is inkább a nőket nézem :) - sokkal szebbek! Te jó ég, ha a híres pasik ilyenek, akkor milyen az utca embere??? (jaj)
süti beállítások módosítása